Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Info avond & lezing : Bewust verbonden ademen door Geert De Vlaeminck (Di 21/1/20)

January 21 @ 20:00 - 21:30

NIEUW bij Shambalah

 

LEZING: “Bewust Verbonden Ademen als tool om je lekker in je vel te voelen”

op dinsdag 21 januari om 20u

Vrij voor Altijd! De verborgen kracht van ademhaling

Het wordt een inspirerende lezing die je niet alleen de weg naar vrijheid toont, maar ook naar authentieke levensvreugde, oprecht gelukkig zijn en succes via de kracht van ‘bewust verbonden ademen’. Een herkenbaar verhaal dat gaat over gebruik van antidepressiva en slaapmedicatie, in de put zitten, echtscheiding, ouder zijn en kinderen opvoeden. Ook seksualiteit, je levensmissie vinden, relaties, bedrog en ontrouw, omgaan met de dood, angsten, traumaverwerking, gezond ouder worden, ziekte, tegenslagen, zogenaamd toeval en de mystiek van het leven komen aan bod.

Hoe hou je jezelf staande in deze turbulente maatschappij waar ziekte, burn-out, depressies, negativiteit en de maatschappelijke druk serieuze uitdagingen zijn? Stel je voor: vrij voor altijd, op alle gebieden van het leven. Het kan! Hervind je levensvreugde door terug te keren naar de essentie van het leven: ademhaling.

Geert legt uit hoe ‘bewust verbonden ademen’ en andere praktische simpele technieken bijdragen aan je levenskwaliteit op zowel mentaal, emotioneel, spiritueel als lichamelijk vlak.

Duurtijd: 1u30.

Deelname: 10 euro pp

Waar: Shambalah, Brielstraat 36,9255 Buggenhout

Altijd op voorhand inschrijven (plaatsen beperkt) via de website: www.joyoflifebreathwork.com of via receptie Shambalah

Nadien volgt een 5-delige reeks van Ademcirkels, 1x per maand in Shambalah (op dinsdagavond 4/2, 10/3, 7/4, 5/5, 9/6 om 19u30)

In totale ontspanning komen, een diep welzijn ervaren en een transformatie van energie. Verbinding voelen met Al wat leeft en je vitaliteit een boost geven. Terugkeren naar je eigen bron. Ervaar de samenhang van je ademhaling, denken en voelen. Je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los. De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om deze optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, voor meer evenwicht en voor een gezonder lichaam. De diepe verbinding en het welzijn die uitgaan van zowel zoveel zuurstof als Ki, de levensenergie, bewust in te nemen en tijd te nemen voor jezelf is krachtig en …. zo simpel! Gun jezelf deze quality time!

Adem mee in een groep van levenslustige mensen en ervaar de kracht van Bewust Verbonden Ademen alsook de groepsenergie die het allemaal nog sterker maakt. Schrijf meteen in en kies bewust voor levensvreugde. 

Details

Date:
January 21
Time:
20:00 - 21:30