Lichaamsmassages

Lichaamsmassage kind (< 14 jaar)

Duur: 30 minuten
Prijs: 30 euro

Hoofd , nek , rug massage

Duur: 30 minuten
Prijs: 35 euro

Shiatsu (drukpuntmassage)

Shiatsu is een Japans woord dat betekent "vingerdruk". Het is ontstaan uit spontane natuurlijke intuïtieve handelingen van de mens en is een tak van de traditionele oosterse geneeskunst. Het staat vast dat Shiatsu de werking van het zenuwstelsel reguleert, de weerstand van het lichaam tegen ziekte verhoogt, de bloedcirculatie verbetert en zo de weefsels reinigt en het lichaam versoepelt. Een behandeling bevordert de natuurlijke energiestroom in het lichaam en harmoniseert het inwendige milieu.

Shiatsu is een traditionele heelwijze die gebaseerd is op punten en meridianen (energiebanen) en helpt bij een brede waaier van problemen. De masseur gebruikt hierbij als enig instrument zijn eigen lichaam, vingers, handen, ellebogen, knieën of voeten. De behandeling wordt meestal gegeven op de grond op een typische tatami met een foeton. Zowel cliënt als therapeut dragen losse gemakkelijke kleding.

Duur: 60 minuten
Prijs: 67 euro

Energetische , holistische massage

De massage wordt uitgevoerd op een massagetafel. De blote huid wordt zacht bewerkt met een combinatie van etherische oliën en dit van kop tot teen. Het is een zeer rustige massage, met een krachtig effect, door de uitwisseling van energie om weer volledig in je rust te herbronnen.

Duur: ± 60 minuten
Prijs: 67 euro

Gelaatsdrukpuntmassage + hoofd , nek , rug

Massage van hoofd , nek en rug en een heerlijke gelaatsmassage met extra drukpunten . 
Ook ideaal voor mensen met hoofdpijn en migraine of gewoon als ontspanning natuurlijk . 

Duur: 60 minuten
Prijs: 67 euro

Chocolade massage

Chocolade is een belevenis van de zinnen, die de zorgen van alle dag vergeten laat. De kalmerende stimulans van de chocolade beïnvloedt onze huid positief. Heerlijk is de ervaring van de warme stroom chocolade die op het lichaam verdeeld wordt. Onder invloed van masserende handen ontstaat een emotioneel en optisch kunstwerk. Een chocolade-zachte huid. Speciaal geselecteerde ingrediënten, zoals sheabutter en amandelolie verzorgen en kalmeren de huid.

Duur: ± 60 minuten
Prijs: 68 euro

Kaarsen massage

Laat u verwennen met een heerlijke kaarsenmassage. Warme kaarsenolie wordt eerst voorzichtig op het lichaam gegoten en daarna heerlijk ingemasseerd. Een nieuwe weldaad voor gans het lichaam. Het geeft een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning en verzacht en voedt de huid van uw lichaam. Er zijn verschillende aroma's: chocolade, vanille, sinaasappel en groene thee.

Duur: ± 60 minuten
Prijs: 68 euro

Bedoeïenen massage (cupping)

Ook Kasaath Hawa genoemd. Het is een vorm van acupunctuur die focust op de beweging van het bloed, de energie -qi en de lichaamsvloeistoffen, zoals de lymfe- welke circuleert rond de weefsels in het lichaam.

Glazen met vuur verhit, worden op de huid geplaatst om de bloeddoorstroming te stimuleren en stress en pijn te doen afnemen.

Het is een succesvolle methode. De therapeut gebruikt een aantal glazen. In het glas wordt vuur gemaakt waarna het glas snel op de huid wordt gezet. Dit creëert een vacuüm. De zuiging verankerd het glas op het lichaam en het gebied waar de huid is bedekt wordt een aantal millimeters in het glas gezogen. De glazen blijven op de huid terwijl het gebied eronder wordt behandeld. De lichaamsvloeistoffen en de energie gaan stromen.

Behandeling vooral tegen pijn, schouderklachten en rugklachten, hoofdpijn, maag- en darmklachten, zwakke spijsvertering, pijnlijke menstruatie. Longziekten, vooral bij chronische verkoudheid en astma, beginnende griep, hoest. Zelf bij de behandeling van cellulites en afslankbehandelingen, daar zorgt het ervoor dat het vet uit de vetcellen worden gehaald, de samengeklonterde vetcellen worde uit elkaar getrokken en het tussenliggende vocht wordt afgevoerd.

Duur: ± 1 uur 15 minuten
Prijs: 67 euro

Zwangerschapsmassage

Deze massage gebeurd op warmwaterkussens en met veel olie , zodat de klant zich niet hoeft om te draaien .
Door matige druk , gaan wij het lichaam zoveel mogelijk in ontspanning brengen. Je lichaam verandert en krijgt heel wat te verduren tijdens de zwangerschap. Vaak hebben we het zo druk , dat men zichzelf voorbij loopt. Neem een uurtje voor jezelf en baby, en geniet van deze welverdiende rust.

Na deze massage, heb je weer extra energie en zijn de vermoeide benen en spieren weer in form om er tegen aan te gaan .

Duur: 1 uur
Prijs: 65 euro

Balinese massage

Balinese massage is een volledige lichaamsmassage waarbij componenten uit deep tissue massage, acupressuur, reflexologie, yogamassage aan bod komen. Elke component heeft een eigen specifiek doel. Ze bevordert de bloedsomloop en spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van relaxatie.

Zo geven afwisselend vloeiende en tonische bewegingen een ontspannend en verkwikkend effect. Balinese massage maakt gebruik van een combinatie van diepe druk, lange massagestreken en huidvoortschrijdende technieken om de knopen eruit te dwingen, om de spierspanning te verzachten en echt je bloed te laten stromen. De Balinese Massage is toegankelijk voor iedereen. Echter niet geschikt voor zwangere vrouwen en personen die aan huidproblemen lijden.

Duur: ± 90 minuten
Prijs: 80 euro

Kruidenstempel massage

Deze kruidenmassage begint met drukbewegingen van de handpalmen afgewisseld met drukbewegingen van de vingertoppen over het hele lichaam. De originaliteit ervan schuilt in het gebruik van planten met kalmerende eigenschappen. De verse kruiden, compact verpakt in katoenen builtjes, worden vooraf verwarmd met stoom. De hete zakjes worden dan langzaam over de huid gestreken, langs de energielijnen, en geven zo de gunstige werking van de planten door. Al zeer snel zal een enorm gevoel van welzijn de geest inpalmen. Het ontspannen lichaam laat zich volledig gaan.

Duur: ± 1 uur 15 minuten
Prijs: 75 euro

Hotstone massage

Hotstones zijn al een heel oud gebruik en is afkomstig van de indiaanse volkeren die deze spirits gebruiken om genezing en zuivering aan te kondigen.

Verwarmde stenen worden op bepaalde energetische punten van het lichaam gelegd waarna er met de stenen ook gemasseerd wordt. Een gevoel van ontspanning en welbehagen voor lichaam en geest, bevordering van de bloedcirculatie, verhoogt de vitaliteit, ondersteunt de lymfedoorstroming, versterking van de Yin, reduceert de Yang, spanningen en gewrichtspijnen verminderen, meridianen worden vrijgemaakt, verbetering van de mobiliteit door de warmte.

Duur: ± 1 uur 20 minuten
Prijs: 75

Bamboe massage

Bamboemassage is een massage met Chinese uitgangspunten en levensomvattingen die vooral gebasseerd zijn op de vijf elementen. Door middel van verwarmde bamboestaven, in verschillende formaten worden de zenuwuiteinden in je huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld; Er komt een betere doorstroming tot stand wat betekend dat de cellen in het lichaam meer zuurstof en voedsel krijgen. Bamboemassage is ontspannend maar vooral werkt het stimulerend en zorgt ervoor dat er een betere doorstroming tot stand wordt gebracht wat betekend dat de cellen in het lichaam meer zuurstof en voedsel krijgen. De massage is goed tegen vermoeidheid en stress en het lichaam voelt als herboren aan.

Duur: ± 1 uur 30 minuten
Prijs: 80 euro

Orang Malu massage

Deze massage is een mengeling van verschillende Oosterse en Westerse invloeden waaronder Ayurvedische, klassieke, reflexologie en de energetische massage. Bij de Orang Malu massage wordt er gewerkt met verwarmde houten Kayu's, deze zijn van Mahoni hout. Deze Kayu's zijn verschillend in omvang waardoor ze zich kunnen aanpassen aan wat het lichaam vraagt. De Orang Malu's worden gebruik om iets dieper in het lichaam te masseren om zodoende afvalstoffen uit de spieren weg te masseren. De combinatie van beiden geeft een positief effect op de ademhaling, bloed, spijsvertering en lymfe circulatie. Met het verstrekken van energie en een compleet gevoel van wel-zijn is de Orang Malu massage een absolute uitnodiging om vol-ledig lichaamelijk te ontspannen.

Betekenis Orang Malu: Het is de Boeddha in wording die zich schaamt voor het leed van de wereld. Om deze reden koos hij een ineengedoken meditatie houding. Door in zichzelf gekeerd te zijn vindt de Orang Malu vrede en geluk in zichzelf en kan hij gelukkig zijn. Het woord Orang Malu betekend letterlijk verlegen mens. In de sage betekend Orang Malu bescheidenheid, het in zichzelf gekeerde, cirkel van het leven, geen begin en einde, ingetogen kracht, innerlijke kracht, bezinning en bewustwording. Als je de Orang Malu langs achteren bekijkt zie je het hart, dit staat voor de bron van energie, het innerlijke centrum van al wat is, bekijk je de Orang Malu van de zijkant dan stellen beide armen een foetus voor, symbool voor het nieuwe leven, puurheid en reinheid. Als je een Orang Malu bezit plaats dan de Orang Malu met zijn hoofd naar de ingang, alles wat de Orang Malu passeert zal hij met positieve kracht beïnvloeden. Negatieve energie wordt geneutraliseerd. Zet de Orang Malu op een plaats waar hij de aandacht trekt zodat men het niet kan laten de hand op zijn hoofd te leggen. Door dit te doen wordt men voor het kwaad behoed. Als je de Orang Malu langs boven bekijkt zie je zijn gezicht.

Duur: ± 90 minuten
Prijs: 85 euro