Massagetoestellen

Chi machine

Een zalig gevoel... dat door je lichaam gaat. Van je voeten tot hoofd word je zachtjes gewiegd zoals een vis in het water zwemt. Languit op je rug liggen en intussen een heilzame, relaxerende schudbeurt krijgen met 80 bewegingen per minuut wordt alle stress uit het lichaam geschud. Niet enkel de benen, maar het hele lichaam beweegt stevig mee. De Chi machine brengt via de enkels de hele ruggengraat in beweging. Tot aan het kruin van uw hoofd worden alle wervels lichtjes bewogen. Daar deze massage een weldadige invloed uitoefent op het centrale zenuwstelsel worden alle spieren ontspannen en voorzien van meer zuurstof en een betere doorbloeding. Wanneer het lichaam zich reinigt, heeft dat automatisch een verhoogde energieopname en bloeddoorstroming tot gevolg. Energie is dus niet alleen een kwestie van voeding maar vooral van reiniging. Ook de lymfecirculatie wordt bevorderd, waardoor toxines worden afgevoerd. Door de zijdelingse beweging van de ruggengraat vermindert de druk op de wervels en krijgt men een gevoel van welbehagen.

Duur: ± 15 min
Prijs: 12 euro

Micro massage

Vooral de oscillerende, trillende massage met infrarood warmte verwekt een prikkel die een uitzetting van de bloedvaten tot gevolg heeft en daardoor voor een betere doorbloeding van het bijhorend weefsel zorgt. U voelt dit effect in de vorm van een aangename warmte. Door op deze micro massage mat te liggen kan een harmonie tussen lichaam en geest tot stand gebracht worden. Bovendien kunnen via dezelfde weg genezende prikkels naar de zieke organen gestuurd worden. Slakstoffen worden losgemaakt en worden via de versterkte bloedstroom weggeleid.

Duur: ± 20 min
Prijs: 15 euro

Stoelmassage

Een duizend jaar oude techniek in een modern kleedje. Op stressmomenten kan zelfs een korte verkwikkende massage voor wonderen zorgen. De massage begint zeer ontspannend om nadien te stimuleren. Hierbij worden geen kledingstukken uitgedaan. Men werkt op hoofd, nek, schouders, armen en rug. Dit kan deels vergeleken worden met Shiatsu technieken.

Duur: ± 20min
Prijs: 20 euro

Total relax

Is niet zomaar een massage zetel, via het IBS (intelligent body scanning) wordt het massageprogramma volledig persoonlijk aangepast. Hoogte, laagte, zithouding, gewicht...alles. Je zit of lig positie wordt ingesteld en dan begint de massage. Tientallen functies, verschillende massagetechnieken, drie dimensies, lymfedrainage, werking op het cranio-sacrale systeem... de hoogtechnologische mechanismen van de total relax kunnen moeiteloos een Shiatsu, oosters massage of sportmassage uitvoeren. Werking van kop tot teen.

Duur: 15 min
Prijs: 18 euro